Bomberman

Bomberman 1.0.5

Geslaagde mobiele versie van retro-game

VOOR

  • Graphics zoals in het origineel
  • Multiplayer via bluetooth
  • Simpele besturing

TEGEN

  • Niets op aan te merken

Uitmuntend
8

Bomberman voor Java is een remake van de populaire game uit de jaren 80 voor MSX computers en Nintendo consoles. De gratis game biedt verscheidene moeilijkheidsgraden en is dan ook geschikt voor nieuwelingen én nostalgische oudgedienden.

Het doel in Bomberman voor Java is hetzelfde als altijd: met het bommenmannetje probeer je in een labyrint de uitgang te bereiken. Hiervoor dien je wel obstakels en vijanden de baas te zijn en dat doe je door op slimme wijze explosieven te planten. Je moet daarbij wel oppassen dat je niet te gehaast werkt: kom je vast te zitten, dan kan zo'n bom ook jouzelf om zeep helpen.

Deze versie van Bomberman is trouw aan het origineel. De graphics zijn praktisch hetzelfde als in de oude spellen en ook de gameplay is vertrouwd. Toch zijn er wat nieuwigheden: zo neem je het in Bomberman voor Java bijvoorbeeld op tegen jouw vrienden in de multiplayer modus. Hiervoor heb je slechts een bluetooth-connectie nodig.

Bomberman voor Java is een geslaagde remake van het origineel voor antieke gameconsoles. Beschik je over een bijna net zo antieke mobiele telefoon -het type dat op Java loopt- dan ontdek of herontdek je gratis en voor niets deze prachtige game.

Meeste downloads Puzzels voor java

Meer
Bomberman

Download

Bomberman 1.0.5

Beoordelingen about Bomberman